Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2011

Αν έχουμε πολλούς τέτοιους "πολίτες" ανάμεσά μας, να μην αναρωτιόμαστε σε "τι κόσμο ζούμε"..


Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega, παρουσιάστηκε ένα βίντεο με σκοπό να προκαλέσει γενικότερα. Τα κατάφερε.
Από ότι φαίνεται, η δημοσιογραφική έρευνα δεν ήταν αυτό που θα λέγαμε "επιτυχημένη" εκτός αν επίτηδες προέκυψε η παρουσίαση αυτή για άλλους λόγους..(κάτι που αξίζει να αναλογιστει κανείς, είναι ο βαθμός επιπολαιότητας? που είχε το όλο ρεπορταζ)                                                             
Έδειξαν λοιπόν ένα βίντεο με τα "νέα κατοικίδια παιχνίδια" τα ονομαζόμενα "genpets".
Μίξη-λέει- ανθρώπινου και μη ανθρώπινου DNA (από άλλα ζώα), η οποία μίξη δημιούργησε ένα εργαστηριακό προιόν. Ένα νέο είδος με "μισή" κατά κάποιο τρόπο ζωή μιας και έχει-πάλι λέει- "περιορισμένες" ζωτικές λειτουργείες, αλλά αρκετές για να ματώσει, να ανοίξει τα μάτια του και να σε αναγνωρίσει ως "γονέα".
Εννοείται ότι με κάτι τέτοια αισχρά δικαίως τέθηκε το ερώτημα "μα ποιος επιτρέπει να συμβεί κάτι τέτοιο?" και άλλα παρόμοια.
Φυσικά οι παρουσιαστές προέτρεξαν να επισημάνουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάτι τόσο φρικώδες να το θέλουν οι Έλληνες και πόσο μάλλον τα παιδιά των Ελλήνων.
Κοιτάχτε για να έχετε μία ίδέα για παρακάτω..

Κάπου εκεί τελείωσε το ρεπορτάζ και συνέχισαν στη ροή της εκπομπής.
Από εδώ αρχίζουν τα ωραία.
Αργά το απόγευμα με μία μικρή μόνον έρευνα στο διαδίκτυο, εντόπισα το συγκεκριμένο θέμα τόσο σε ελληνικές ιστοσελίδες όσο και στην αλλοδαπή.
Φυσικά το όλο ζήτημα ήταν μία καλοστημένη φάρσα-καλλιτεχνικό πείραμα- ενός δραστήριου καλλιτέχνη(?) εν ονόματι Adam Brandjels  http://www.brandejs.ca/details.php?view=genpets που χωρίς μάλλον και αυτός να το θέλει, από το πρωί ξεσκεπάζει κάθε σιχαμάρα πολλών νεο"ελληνων" και νεο"ελληνίδων". Το χειρότερο είδος πολίτη που μπορούσε να έχει αυτή η χώρα.
Ο Adam λοιπόν ο οποίος και δημιούργησε μέχρι και ψεύτικη ιστοσελίδα της "Εταιρείας Γενετικής" που υποτίθεται παρασκευάζει το συγκεκριμένο "προιόν", φρόντισε μιας και του έκανε εντύπωση η ανταπόκριση που συνάντησε το κόλπο του, να δημοσιέυει σε ζωντανό χρόνο τα μηνύματα που στέλνουν επίδοξοι αγοραστές αλλά και κάθε άλλο σχόλιο που καταφθάνει στην "εταιρεία"..

Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχουν πολλά σιχαμένα ανθρωποειδή ανάμεσά μας με πετσί ταριχευμένο Έλληνα, με δανεική στολή όντος.
Από το πρωί, πολλά μηνύματα από ελληνοειδή καθάρματα που ζητούν τόσο την αποκλειστική εμπορία
του "προιόντος" όσο και απλά -με πλήρη ενθουσιασμό- την απλή απόκτησή του για τους ιδίους..
Τελικά ξεφτιλισμένα και άρρωστημένα δίποδα, σας αξίζει ότι χειρότερο.
Είστε ο ορισμός του βουτηγμένου στα κόπρανα, που δεν έχει κανένα μα κανέναν λόγο να υπάρχει ανάμεσά μας.'Οτι και να πω είναι πραγματικά λίγο.
Σας εύχομαι ότι χειρότερο γιατί πραγματικά το αξίζετε.
Προσβάλλετε όχι μόνον αιώνες επί αιώνων ανθρώπινης δημιουργίας, αλλά αποδεικνύετε και την αιτία ύπαρξης δικατοριών και σφαγών. Η αιτία διαχρονικά και σε κάθε χώρα είναι δίποδα όπως εσείς..
Κακώς στείλατε μηνύματα όπου αναζητούσατε "τέρατα".
Το πραγματικό τέρας ήσασταν και θα είστε πάντα εσείς..Να και μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από τις 3 μόνον πρώτες σελίδες..Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας.
Να σημειώσω τα αυτονόητα εύγε που υπήρξαν και μηνύματα ανθρώπινης πραγματικά υπόστασης από Συμπατριώτες μας.
                                        
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"
Επίσημη έκδοση της Οργάνωσης "Θύρσος Έλληνες Εθνικοί"