Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Στη βραδιά για τα 20 έτη δράσης του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών

 
 
Μέλη του Οίκου μας, παρευρεθήκαμε στον εν Αθήναις Ναό των Ελλήνων Εθνικών επί της οδού Αριστοτέλους, συνεορτάζοντας τα Διοσκούρεια και συμμετέχοντας στη βραδιά για τα 20 έτη Δράσης του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών.
20 έτη εκτενούς παρουσίας και με νωπή ακόμη, την αίσθηση μιας πρώτης δικαίωσης για την αναγνώριση κατά τον Νόμο, της Ελληνικής Εθνικής μας Θρησκείας, και την αδειοδότηση του πρώτου λατρευτικού μας χώρου από το νεοελληνικό κράτος.
Μία πρώτη δικαίωση, που φαντάζει μικρή μπροστά στην οξύμωρη αναμονή του να αποδοθεί η Θεσμική αναγνώριση από την οργανωμένη Πολιτεία στο σημαντικότερο και ισχυρότερο τμήμα της Ιστορίας του Έθνους μας.
 
 
Από τον Εορτασμό των Διοσκουρείων


Μεταξύ των υπολοίπων συνομιλητών, του Γενικού Γραμματέως του ΥΣΕΕ, κ.κ. Βλάση Ρασσιά, του κ.κ. Κώστα Κεχαγιά, της κ.κ. Μαρίνας Ψαράκη, του κ.κ. Ντίνου Μαλλιαρού, της κ.κ Έλενας Πετρή, του κ.κ Ευάγγελου Μπουγαδάκη, της κ.κ. Αιμιλίας Ματθέ και του κ.κ Περσέα Κουτρούλη, καθώς και της ανάγνωσης των Επισήμων χαιρετισμών από τα Παραρτήματα των Εθνικών ανά την Επικράτεια, εκφωνήθηκε χαιρετισμός και από τον Ευάγγελο Κιούση, ιδρυτή του Οίκου του Θύρσου, ο οποίος απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους, καλώντας αυτούς καθώς και κάθε άλλον Έλληνα, να στηρίξουν έμπρακτα την κλιμάκωση του όλο και πιο απαιτητικού Αγώνος που αναμένεται στο άμεσο μέλλον, και οφείλουμε να προσφέρουμε σε αυτόν με όλες μας τις δυνάμεις.


Για τις αναφορές των ομιλητών της βραδιάς, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του ΥΣΕΕ στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=ysee20 
 
 
 
 

 

Ο Ιδρυτής του Οίκου του Θύρσου, κ. Ευάγγελος Κιούσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: