Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Free Tommy Robinson, Hellenic Support

Ξεκαθαρίζω κάτι εξ αρχής και διά παντός. Δεν με ενδιαφέρουν ειλικρινά καθόλου οι διάφορες ταμπέλες που είναι του συρμού και επιβαλλόμενες από τα ΜΜΕ και τους πειθήνιους ανεγκέφαλους πελάτες τους. Δεν με αφορά αν οι πελάτες αυτοί, θέλουν να κατατάξουν μία γνώμη ή και εμένα προσωπικά κάποια στιγμή στις βολικές τους πολιτικαλκορρέκτ φόρμες αναγνώρισης “φίλων” ‘η εχθρών”.
Οπότε, ότι τυχόν διαβάσει ο καθένας παρακάτω, γνωρίζω ότι θα περάσει από διάφορα φίλτρα, λιγότερο ή περισσότερο λογικά. Κατανοητό. Η δική μου στάση και οι δικές μου θέσεις, είναι αυτές που εγώ επιθυμώ, και ούτε αναζητώ ταμπέλα, ούτε με πολύ-ενδιαφέρει αν ανεγκέφαλοι και ανόητοι τυχόν σπεύσουν. Είμαι ακόμη πιο πολλά από ότι τυχόν μπορεί να σκεφτούν. Αυτό.






Όσο ο μικροέλληνας μυρικάζει τη μιζέρια του μεταξύ των τηλεοπτικών προγραμμάτων της στημένης μισό-τσόντας των τούρκικων παραγωγών, και σκίζει τα ιμάτιά του για τα “ατομικά δικαιώματα”, όχι τα κοινωνικά, όχι τα Εθνικά, αλλά τα “ατομικά”, εκεί στη γειτονιά της Ευρώπης,  που οι δομές έχουν μίαν άλλη διάσταση, τα πράγματα αλλάζουν ραγδαίως. Και εδώ το ίδιο βέβαια, αλλά στο εδώ, κυριαρχεί η “μπάλα”, τα μνημόνια, η eurovision, οι περσόνες και η γενικευμένη χαύνωση. Με λαμπρές εξαιρέσεις που ακόμη αδυνατούν να συσσωρευτούν σε κάτι αληθώς ποιοτικό.
Οπότε, είναι πλέον δύσκολο για τον μέσο άνθρωπο να -θέλει- να παρακολουθήσει πραγματικά που οδηγείται η ζωή του στο σήμερα και στο αύριο.

  
Ας δούμε λοιπόν ένα ολοκαίνουργιο παράδειγμα από την Αγγλία. Τις προηγούμενες ημέρες, ένας ακτιβιστής, θέλετε δεξιός, θέλετε “άκρο” δεξιός; Θέλετε συντηρητικός; Θέλετε “φασίστας”; Πείτε τον όπως τον θέλετε αν δεν σας αρέσει ο λόγος του ή αν δεν ξέρετε τί είδους άνθρωπος είναι, λίγη σημασία έχει. Όσοι σπεύσουν να φορτώσουν τις γνωστές ταμπέλες, μάλλον έχουν χάσει επαφή με τη συνέχεια και την εξέλιξη της πολιτικής σκέψης.
Δεν ξέρω άλλωστε πόσοι έχετε συνειδητοποιήσει πόσο παρωχημένα είναι τα επίθετα αυτά μπροστά στην απόπειρα των καθεστώτων να σωπαίνουν οι φωνές αυτών που ενοχλούν για το είδος του κόσμου που α υ το ί θέλουν και που οι υπό δίωξη φωνές κριτικάρουν ασταμάτητα.

Αυτός λοιπόν, ο γνωστός Tommy Robinson, που κριτικάρει ανοιχτά το Ισλάμ και τις πρακτικές του, και για αυτό τα επίθετα που του φορτώνουν, μετά από αλλεπάλληλες "προειδοποιήσεις" και "ενοχλήσεις" για τη στάση του επί πολλά έτη,  κατέγραφε και αναμετέδιδε με το κινητό του τηλέφωνο, έξω από Αγγλικό δικαστήριο στο Leeds, σχετικά με την δίκη που λαμβάνει χώρα, της συμμορίας των μαζικών βιασμών, που σχεδόν όλοι τους έγιναν από μουσουλμάνους, επί πολλά-πολλά χρόνια καταστρέφοντας τις ζωές πολλών αθώων κοριτσιών ακόμη και 11 ετών.
Αναμετέδιδε δε, με πολύ προσοχή, μιας και είχε ήδη καταδικαστεί με αναστολή, λόγω “προκλητικής στάσης” σε προηγούμενη δίκη. Φρόντισε λοιπόν, να βρίσκεται στον δρόμο, να μην αναμεταδίδει παρά μόνον ήδη δημοσιευμένες πληροφορίες και πρόσεχε και το ύφος του, να είναι πλήρως “σύννομο” ώστε να μην έχει άλλα μπλεξίματα.
Όμως, το ότι ακριβώς ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ πάλι για να εκφραστεί, υπήρξε και το "λάθος" του.
Συνελήφθη για “διατάραξη της ειρήνης” και αναμετάδοση λανθασμένων πληροφοριών, χέητ σπιτς και τέτοια, οδηγήθηκε ΑΜΕΣΑ σε δίκη και σε ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ για 13 ΜΗΝΕΣ. Κάτι που μπορεί να του στερήσει και τη ζωή του, μιας και στις βρετανικές φυλακές οι συμμορίες των ισλαμιστών κυριαρχούν.
Είναι μόνον αυτό; Όχι.
Το χειρότερο; Υπήρξε και δικαστική εντολή παρακαλώ, να μην γίνει καμία αναφορά στα ΜΜΕ για ότι συνέβη.
Έγινε αντιληπτό μικροέλληνα; Αυτό, είναι ο ορισμός της Οργουελικής πραγματικότητάς σου που αρνείσαι να δεις ακόμη κατάματα, και να κάνεις κάτι για αυτό, όσο έχεις καιρό.

Κάποιος θα σπεύσει να πει ίσως ότι “ο ακραίος λόγος μπλα-μπλα-μπλα”.
Όχι μικρομέγαλε. Ο ακραίος λόγος, είναι αυτός που κρίνει κάθε φορά η εξουσία ότι την ενοχλεί.
Και έχει και μία ταμπέλα και για εσένα να στη φορέσει όποτε θέλει.
Είμαι οπαδός, ακόλουθος, ή υποστηρικτής του Tommy Robinson; Του χριστιανού Τόμι; Όχι. Σε πολλά, πολλά από αυτά που λέει και κάνει, και φυσικά στέκομαι πλήρως απέναντι στον μονοθεϊσμό και τον παραλογισμό του . Μου είναι αδιάφορο όμως στην αυτήν περίπτωση.
Ξέρω ότι ως Άγγλος που αγαπάει την Πατρίδα του, και την βλέπει να κατρακυλά όλο και περισσότερο στον σχεδιασμό των "κάποιων", έχει περισσότερο δίκιο από κάθε ένα πελατάκι των ΜΜΕ που αποφασίζει να ξυρίσει το μυαλό του στον αεθνικό του κόσμο των “ατομικών δικαιωμάτων”.

Η Ευρώπη και τα Έθνη της δεν θα σιωπήσουν. Θα απαιτήσουμε τις χώρες μας πίσω.
Απαιτούμε την Ελευθερία του Λόγου με πλήρη Ισοτιμία.

Δεν θα επεκταθώ πολύ, δεν θέλω. Ξέρω ότι λίγοι ή ελάχιστοι διαβάζουν μακροσκελή κείμενα.
Προτιμούν την εικόνα.
Οπότε, παραθέτω και μερικά ενδεικτικά βίντεο σχετικά με τον Tommy Robinson και την απεχθέστατη ενέργεια των εκεί αρχών, να φιμώσουν τη φωνή ενός ανθρώπου απλώς και μόνον επειδή δεν τους υπακούει.
Μικροέλληνα, αυτή είναι και η δική σου μοίρα.

Κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, απαιτούν επίσης την απελευθέρωση του Tommy Robinson.
Είμαι ένας από αυτούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια: