Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Ένας ανύπαρκτος με μία γυναίκα που σέρνεται σε βρωμιές..

"Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη, με αφορμή την επίσκεψή του για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη.  Ερωτηθείς για το ζήτημα του Αιγαίου, που αποτελεί χρόνιο «αγκάθι» στις σχέσεις της Αθήνας με την Άγκυρα, ο γνωστός τραγουδιστής επισήμανε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του».
«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα-δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο ψηλά, δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης.
Και συνέχισε, λέγοντας: «Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια... αναφερόμενος στην πολιτική, επισήμανε ότι δεν είναι μια πιστή σύζυγος, αλλά μια βρώμικη γυναίκα"

www.protothema.gr

Τα ...χιλιάδες χρόνια που ζούμε με τους Τούρκους εν γειτονία θα είναι σίγουρα ένα νέο στοιχείο από τα καταπληκτικά νέα βιβλία της Ιστορίας που θα μοιραστούν οσονούπω στους νέους μαθητές για να τους μάθουν να... πετάνε ψηλά, ακούγοντας τα κλαψιάρικα ακριβοπληρωμένα τραγούδια σου για να έχουν και το απαραίτητο ηχοαισθητικό αποτέλεσμα φαντάζομαι και εσύ άλλον έναν λόγο να φας καλά ευρουλάκια-που είναι και το άνευ Πατρίδας που σου αρέσει φαγητό.Είσαι σίγουρα 1000.000 δρχ εεε.. φορές ήθελα να πω, άνευ χιούμορ, τώρα αποδεικνύεσαι ότι είσαι και ένας μεγάλος καραγκιόζης.Ξέρεις, αυτός που πλέον ανήκει στους Τούρκους.
Και μιας και εμείς είμεθα από αυτούς που λέμε ότι το Αιγαίο ανήκει στον Ελληνισμό και όχι στους καπιταλιστές εξουσιομανείς , θα μας επιτρέψεις να σε..πετάξουμε με καταπέλτη τη Λήθη, όσο πιο ψηλά θέλεις, ώστε να βλέπεις ακόμη και δορυφορικά όποιο σημείο της Γης σου αρέσει. Και από κει ψηλά στη Στρατόσφαιρα ή και ακόμη πιο ψηλά και μακριά από εδώ ελπίζω,
να μας χαιρετάς και τον Χατζηαβάτη Τοπογράφο .."


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"
Επίσημη έκδοση της Οργάνωσης "Θύρσος Έλληνες Εθνικοί"