Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο ένοχος Έλληνας που αναζητά μια αθώα Πατρίδα

Μία πορεία ενάντια στο φασισμό και τις διακρίσεις?
Δυο ερωτήσεις: Οι γυναίκες που ακριβώς βρίσκονται στο μπλοκ αυτών των..αδιάκριτων διαδηλωτών?
Σε ποια ακριβώς από τις χώρες των "αδιακρίτων" οι διακρίσεις έχουν πάψει να συνιστούν τον κανόνα ?

Γιατί φτάνει πια η ενορχηστρωμένη και εσκεμμένη πλύση εγκεφάλου περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".Φτάνει πια να δέχεσαι να σε βάζουν να απολογείσαι για τις μνήμες των παιδικών σου χρόνων..
Ανθρώπινο δικαίωμα είναι να μπορείς να ζεις στην Πατρίδα σου σύμφωνα με τις ιδιαίτερες πολιτισμικές συνθήκες που συνιστούν την εθνότητά σου και να μάχεσαι αν το επιθυμείς για την αλλαγή των πλαισίων διαβίωσης προς ότι θεωρείς αξιότερο, προσφέροντας ιδέες και πρακτικές. Όχι να απολογείσαι επειδή είσαι Έλληνας ή να (να θέλουν να σε κάνουν να,) αισθάνεσαι ενοχές επειδή θες την Ελλάδα σε πολιτισμική αυτοκυριαρχία και ανεξαρτησία.


Και όχι, το πολυπολιτισμικό κράτος δεν αποτελεί "ανθρώπινο δικαίωμα". Είναι ο πραγματικός ολοκληρωτισμός. Η "ισότητά" τους έχει τη μυρωδιά της σκουριασμένης αλυσίδας ενός σκλάβου.
Η κατάσταση είναι προφανές ότι ωθείται -εσκεμμενα- πολιτικώς στα άκρα. Δεν εξωθείται από αυτά.
Άλλωστε φαίνεται από την απουσία πολιτικών επιχειρημάτων και την ισχυρή, ποδοσφαιρικού τύπου, συνθηματολογία που κυριαρχεί σε φυλλάδες κάθε είδους και απόχρωσης.
Όσο για το επόμενο ημίχρονο, αυτό των εκλογών, σκέψου αναγνώστη, πόση ανεξαρτησία ή ικανότητα εν τέλει έχουν τα κόμματα που χρωστούν σε επιχειρηματίες και τράπεζες δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από κακοδιαχείρηση των οικονομικών τους.
Πως στα ρημάδια περιμένεις να μπορούν να σε σώσουν όλοι αυτοί? Ανθρώπινη υποχρέωση είναι να βάλεις το μυαλό σου να σκεφθεί..
Αν είσαι ακόμη Πατριώτης κάποιας Πατρίδας που δεν ανήκει σε κυβερνήσεις των ΜΜΕ.

Θησέας Λύκος




Δεν υπάρχουν σχόλια: