Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Οι χίμαιρες του μονοθεισμούΤο διαβάσαμε στη πιο πρόσφατη ανακοίνωσή του και αυτό: Χριστιανός αξιωματικός
 (ο γνωστός μητροπολίτης που δεν (;) αντέχει τη Χρυσή Αυγή και φυσικά με τίποτα και τον Παγανισμό), προτάσσει τον Εθνισμό ως «αντίδοτο» στον «εθνικισμό».
Και επειδή δεν τους έπιασε ξαφνικά η τάση να αυτοκτονήσουν μιας και αν πραγματικά προέτασσαν τον Εθνισμό ως το υγιές και πρέπον, θα έπρεπε να γίνουν και.. Εθνικοί ακυρώνοντας το κατασκεύασμα του μονοθεϊσμού και των πολιτικών υποκατηγοριών του (διεθνισμός, καπιταλισμός), είναι πολύ παραπάνω από προφανές, για την ακρίβεια κραυγαλέο, ότι απλά πάνε να οικειοποιηθούν τον Εθνισμό μας, ότι δηλαδή φωνάζουμε και προτάσσουμε οι Εθνικοί τόσα χρόνια,  αφαιρώντας του ταυτόχρονα και το πιο βασικό στοιχείο του, δηλαδή την αυτοχθονία των Εθών του που συμπεριλαμβάνει αυτονόητα τη Φυσικώς

αναπτυσσόμενη  Λατρεία και τις Θρησκευτικές πεποιθήσεις που όπως και να το κάνουμε δεν αλλάζει, είναι από χιλιάδων επί χιλιάδων ετών «κατοχυρωμένες» ως Παγανιστικές, όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη (και όχι μόνον).
Το αμαρτωλό άλμα  που επιχειρούν να κάνουν ώστε να εθνικοποιήσουν τον μονοθεϊσμό (ξαναχρησιμοποιημένο σε πολεμικές περιόδους και ο νοών νοήτω),  απλά είναι μία τρύπα σε βρώμικο νερό μιας και έτσι θα ακυρώσουν αυτόματα  όλο το μήνυμά του. Δηλαδή την αεθνία και την αρνησιπατρία που αποτελεί βασικό συστατικό κάθε μονοθεϊστικού δόγματος.
Ας σας είναι γνωστό ότι δεν σας χαρίζουμε λοιπόν ούτε τον Εθνισμό ούτε τις Πατρίδες μας! Εθνισμός είναι αυτονόητα Παγανισμός! Παγανισμός είναι αυτονόητα Εθνισμός! Και μόνον έτσι θωρεί ο Άνθρωπος Πατρίδες!  
Όμως, ο Παγανισμός, που επιμένετε τόσο βαρετά και άκομψα σε αυτό, δεν είναι μια κομματικοποιημένη/παραταξιακή αντίληψη για να μας κατατάξετε και να μας χωρέσετε σε ένα από τα δικά σας κατασκευασμένα ιστορικά κοστούμια για να ξεμπερδέψετε.
Τώρα, είναι η ώρα των Εθνών, τώρα είναι η δική μας σειρά.2 σχόλια:

Πανδιων είπε...

Μπράβο πολύ καλή διαπίστωση-απάντηση

Θησέας Λύκος είπε...

Σε ευχαριστώ Πανδίων.