Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μπροστά στο φαινομενικά αδύνατο.


Τίποτε διαφορετικό δεν ζούμε σήμερα στην Ευρώπη, παρά την ίδια διαρκώς επαναλαμβανόμενη απόπειρα του κατώτερου ανθρώπου, να διαλύσει τη φυσική κοινωνική συνοχή της Εθνικής διαφορετικότητας.
Η οριζόντια επιβολή ενός μοντέλου που κάποτε επιτέθηκε στον Παραδοσιακό κόσμο με βασικό προσωπείο του, την εξ ανατολής θρησκεία.
Αργότερα εδραιωμένος ο κατώτερος άνθρωπος στα εδάφη μας, επιτέθηκε σε όσους είχαν απομείνει αλλού, ώστε να επιβάλλει τις δομές του αλλά και να αφαιμάξει τη γη τους.
Τότε ήταν τα χρόνια των εξερευνήσεων και της αποικιοκρατίας.
Ύστερα, ήλθε η ώρα της αναμέτρησης ανάμεσα στις κάστες του κατώτερου ανθρώπου.
Η σε ιστορικά μετρήσιμο χρόνο ταχύτατη μάχη ανάμεσα στις πολιτικές φατρίες, βρήκε νικητή το νέο προσωπείο της επιβολής της ίδιας παλαιάς επιθυμίας.
Ο νέος ολετήρας έρχεται ακάθεκτος ως οικονομικό μοντέλο και υπόσχεται και αυτός «κάθαρση» κοινωνική και αόριστη μελλοντική «ευημερία», με δεδομένη και αναγκαία την ανθρωποθυσία μερικών γενεών ώστε να επιτευχθεί αυτό.
Ο στόχος ήταν, είναι, και θα είναι πάντα ο ίδιος.
Ο κατώτερος άνθρωπος να διαλύσει τη κινητήρια δύναμη του Ελεύθερου Ανθρώπου, που δεν είναι άλλη από τους ανεξάρτητους Εθνικούς Πολιτισμούς.
Οι παροπλισμένοι άνθρωποι που ψαχουλεύουν λύσεις στα ερείπια των παλαιών πολιτικών ιδεών τους, ακόμη πιστεύουν στη πλειοψηφία τους, ότι όλο αυτό σήμερα γίνεται για το χρήμα.
Ήταν από πάντα, απλώς  η ακόρεστη δίψα του κατώτερου ανθρώπου για εξουσία..    

Όχι από κάποιο βίτσιο της επιθυμίας μας, κάποια παρόρμηση των συναισθημάτων μας που θέλει περισσότερο να εύχεται παρά να κινείται , εμείς ξέρουμε από τώρα ότι ο κατώτερος άνθρωπος είναι προορισμένος να ηττηθεί.
Και αυτό γιατί ο ίδιος είναι θνητός εν τη γενέσει του.
Έχει ευχηθεί, για την ακρίβεια έχει προβλέψει από την αρχή το τέλος της ιστορίας του.
Η δική μας διαδρομή, όσο φαινομενικά αδύνατη και αν δείχνει να διανυθεί σήμερα, μένει απλώς να περπατηθεί ως απόφασή μας, ακριβώς όπως από πάντα ο ανώτερος Άνθρωπος, ο Εθνικός, είχε να επιλέξει αν ήθελε ή δεν ήθελε να προσπαθήσει να γίνει Ήρωας.
Η θέλησή μας για δικαιοσύνη και ελευθερία, Αρετές που απορρέουν από τον κόσμο των Θεών μας, είναι αυτές, που καθορίζουν και το πεπρωμένο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: