Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μία νίκη υπέρ των Θεών στο Βορρά, κοινή Οδός στο Νότο



O Sveinbjörn Beinteinsson, ο άνθρωπος στον οποίον, οι Ισλανδοί Εθνικοί, οφείλουν την Παλινόρθωση της Εθνικής τους Θρησκείας, στέκεται κάτω από τη Μορφή του Θεού Thor, τον Αύγουστο του «1973», σε μία ημέρα όπου έλαβε χώρα η πρώτη Eπίσημη Ιεροπραξία (Blot) σε εξωτερικό χώρο στην Ισλανδία, κάτι που είχε να συμβεί από το έτος «1000», χρονιά όπου οι Ιερείς και οι Ιέρειες της Εθνικής Θρησκείας σώπασαν κάτω από την επιβολή του μονοθεϊσμού.
Η Φωτογραφία προέρχεται από το άρθρο "Αναστημένοι Παγανιστικοί Θεοί" του με αρίθμηση τεύχους 1-2 του περιοδικού "Ατλαντικός & Ισλανδία", έτος έκδοσης «1974».
Από το ίδιο τεύχος και άρθρο και η δεύτερη φωτογραφία.
Σήμερα, οι Ισλανδοί Εθνικοί, Τιμώντας τον Αγώνα του Ήρωα-Ηγέτη τους και πρώτου Αρχιερέα στη σύγχρονη εποχή , ετοιμάζονται να αναγείρουν τον πρώτο Ναό της Εθνικής τους Θρησκείας, οι δε αριθμοί των Ισλανδών Εθνικών, έχουν 10πλασιαστεί τα τελευταία 5 μόνο χρόνια.
Τα Αδέλφια μας στο Βορρά βαδίζουν στο δρόμο της Ελευθερίας τους..



 Στην Ελλάδα, η πρώτη συγκροτημένη έκδοση για τη Βόρεια Παράδοση, όχι με τη μορφή ιστοριοδιφικής καταγραφής, αλλά ένα καθαρά Θρησκευτικό βιβλίο, ήταν το (υπέρσπάνιο σήμερα) βιβλίο του Θωμά Μαστακούρη με τίτλο "Ρούνοι, Η Παραδοσιακή Μαγεία των Βόρειων Λαών" από τις εκδόσεις "Δίδυμοι" το "1991". Ακόμη περισσότερο προχώρησε σε γνωριμία όχι μόνο της Θρησκείας των Βορείων Εθνών, αλλά και των θέσεων των σύγχρονων Θρησκευτών, πέντε μόλις χρόνια αργότερα, το βιβλίο που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Ανοιχτή Πόλη" με τίτλο:
Οι Αρχαιόθρησκοι απέναντι στους αποκρυφιστές" ένα πόνημα από τον Ingvar, τον τότε εν ζωή Ηγέτη του Odinic Rite, της μεγαλύτερης Οργάνωσης Οντινιστών, με Μέλη όχι μόνο στην Αγγλία αλλά και σε διάφορες άλλες χώρες, τόσο στην Ευρώπη, όσο και αλλού.
 
 
 
 Από τον Βορρά έως το Νότο, από την Ανατολή έως τη Δύση, ο πιο γλυκός αλλά ταυτόχρονα σφοδρός Αγώνας για την Ελευθερία της Ευρώπης και του κάθε Έθνους ξεχωριστά, συνεχίζεται..





Δεν υπάρχουν σχόλια: