Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ολοκληρωτισμοί, όλοι οι ολοκληρωτισμοί, καταστρέφουν και το τελευταίο ίχνος ανθρωπιάς, ακυρώνουν την έννοια του Πολιτισμού.

 Το τελευταίο διάστημα, ζούμε έναν άνευ προηγουμένου εφιάλτη μετά τη δολοφονία ενός ανθρώπου. Οι ολοκληρωτισμοί από κάθε πλευρά έχουν ξεχυθεί λυσσαλέα πάνω σε ότι τυχόν απέμεινε όρθιο από τη κοινωνία.
 Μαύροι ολοκληρωτισμοί, κόκκινοι, πράσινοι, μπλε ή άλλοι. Με την ευκαιρία δοθείσα του εφιάλτη αυτού, οι εξωτερικοί εφιάλτες των τραπεζών και των αόρατων δικτατόρων που μπορούν να έχουν όλα τα χρώματα της πολιτικής παλέτας να παίζουν όποτε το θελήσουν, πάτησαν γκάζι να αποτελειώσουν τη ταλαίπωρη χώρα μας, για να περάσουν σίγουρα στην αμέσως επόμενη.
Κάποτε, ένας άνθρωπος μου είχε πει ότι η ζωή είναι μία διαρκής κατάσταση επίλυσης προβλημάτων.
Μα δεν μπορούσε ίσως και ο ίδιος να φανταστεί ότι τα προβλήματα αυτά μπορεί να είναι τέτοιου μεγέθους σήμερα λίγα χρόνια μετά.
Διαβάζοντας τα διάσπαρτα δημοσιεύματα που επιτίθενται στον Παγανισμό φορτώνοντάς του μαύρες πολιτικές αλητείες, μαύρων στη ψυχή ανθρώπων, για να εξυπηρετήσουν τους ιδεολογικούς ψυχαναγκασμούς τους και τα τωρινά πολιτικά συμφέροντα, θα πρέπει να ορίσουμε ξεκάθαρα εμείς οι Παγανιστές και προς κάθε κατεύθυνση, με κάθε πρόσφορο μέσον (νόμιμο εννοείται, για να μη παρεξηγούμαστε μέρες που είναι), τη πλήρη, διαρκή και στο διηνεκές του χρόνου, συνεχόμενης διαρκείας αντίθεσή μας με όλη τη σήψη αυτού του κόσμου που μαζεύεται να μας καταπιεί.
Φορτώνουν στον Παγανισμό το χιτλερισμό. Φορτώνουν στον Παγανισμό αίμα, φορτώνουν σεξουαλικές διαστροφές, φορτώνουν ύβρεις και χλευασμούς. Αλλά πρέπει μονίμως να τους υπενθυμίζουμε ότι τελικά θέλουν να φορτώνουν ότι οι ίδιοι δεν κατάφεραν να νικήσουν στη ψυχή τους ποτέ. Ότι οι ίδιοι ίσως κρυφά (ή όχι κρυφά) θαυμάζουν.
Μας επιτίθενται για τα Σύμβολά μας. Άλλος τα λέει «ναζιστικά», άλλος «σατανιστικά», άλλος «λιακοπουλέικα», άλλος «των εξωγήινων».
 Και έτσι τα «χαρίζει» όσο-όσο σε ναζί, σε ψυχοβλαμμένους μονόθεους σατανιστές, σε τηλεμπόρους, σε μανιακούς επιδόξους οικοδεσπότες υπερεξωγήινων.
 Γιατί το φανατικό μυαλό τους ότι δεν χωράει ως «δικό τους», προτιμά από το να το προστατέψει, τη λύση του να το διαλύσει. Και δεν αναφέρομαι στους φανατικούς διώχτες του Παγανισμού που έτσι και αλλιώς προσυπογράφουν οτιδήποτε φτάνει να μας βγάλουν από το προσκήνιο. Αναφέρομαι σε όλους τους υπόλοιπους που τους είναι αρκετό να κάψουν ότι δεν μπαίνουν στο κόπο να κατανοήσουν.
Μα τα Σύμβολά μας, ανήκουν στις Παραδόσεις και όχι σε όποιον τα χρησιμοποιεί όπως ή όποτε θέλει. Η Σβάστικα, είναι Ιερό Σύμβολο των Εθνών, πολλών Εθνών, όχι της σύγχρονης πολεμικής ιστορίας, Ο Ηλιακός Δίσκος, είναι Ιερό Σύμβολο των Εθνών όχι κάποιων που ζούνε για να μισούνε άλλους,  οι Ρούνες, είναι Ιερή Γραφή Εθνών, όχι ακατανόητη φετιχιστική γραφή ακροδεξιών.  Αυτά, και άλλα πολλά, ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Εμβλήματα, Ιερά εν τη Σύλληψή τους και όχι πολιτικάντικες επινοήσεις. Τα Ιερά μας Σύμβολά δεν ανήκουν σε κανέναν μα κανέναν τους.  

Μα και «ανάμεσά μας», με ξεκάθαρη έμφαση στο «», πολλοί δεν νικήσαν τη ψυχή τους. Πολλοί κατέφυγαν να κρυφτούν στον Παγανισμό για να εξυπηρετήσουν οτιδήποτε άλλο από θρησκευτικές ανάγκες .
Για να δώσουν σχήμα ενδεχομένως σε κάτι μέσα τους που ήθελαν να μοιάζει ως «ηρωικό»
αλλά τελικά ήταν ένα είδωλο αυτής της εποχής δίχως διαφυγή.
Στις ημέρες μας, όποιος επίσης μιλήσει για το Σεβασμό στη Πατρίδα και το Σεβασμό στις Πατρίδες των άλλων, άρα όποιος μιλήσει για το Σεβασμό στη διαφορετικότητα και την Αρμονία που αυτή μπορεί να έχει, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί, εξτρεμιστής.
Και λένε ότι οι Παγανιστές είναι «δεμένοι με τη Γη». Και πόσο δίκαιο έχουν σε αυτό!
Γιατί μόνον αν αγαπάς τη δική σου Γη, μπορείς να Σεβαστείς και τη Γη των άλλων.
Μόνον αν μισείς τη Γη σου και τους ανθρώπους της, μπορείς να επιτεθείς δίχως τύψεις και γεμάτος μίσος στη Γη άλλων και στους ίδιους. Και τελικά, αν μισείς τόσο πολύ, αργά ή γρήγορα θα μισήσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό.
Τελικά, 
Ναι, είμαστε δεμένοι άρρηκτα με τα Σύμβολά μας, με τη Γη μας και με τη Παράδοσή μας, με τους Θεούς μας με τους ανθρώπους που κατανοούν ακόμη και αν δεν συμφωνούν.
Ναι, δεν τα χαρίζουμε σε κανέναν όλα αυτά. Παπά, δημοσιογράφο, πολιτικό, αντί έτσι, αντί αλλιώς, σε κάθε ψηφίδα που αποτελεί τον όχλο της νέας Αλεξάνδρειας.
Ο Εθνισμός μας, είναι η απάντηση στο μίσος από όποια κατεύθυνση και αν έρχεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"
Επίσημη έκδοση της Οργάνωσης "Θύρσος Έλληνες Εθνικοί"