Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοί υπήρξαμε όλοι μας;

Ένα σφάλμα στην ανάγνωση των όσων διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή και για ότι σημαίνει αυτό για το μέλλον της Ελλάδος
αλλά και της Ευρώπης, είναι η γενίκευση στην απέχθεια.
Δεν φταίνε γενικά και αόριστα οι «Άγγλοι, Γερμανοί, Φινλανδοί » ή όποιοι άλλοι λαοί.
Οι ουσιαστικά ένοχοι, όχι μόνον δεν έχουν Πατρίδα, μα εχθρεύονται και την ύπαρξη κάθε ανεξάρτητου Έθνους, για αυτό και φωνάζουν για επείγουσα πολιτική ενοποίηση και κοινή δημοσιονομική πολιτική-με τους δικούς τους όρους φυσικά-,
δηλαδή με δυο λόγια, φωνάζουν για γενικευμένο έλεγχο των λαών από τους οικονομικά ισχυρούς.
Αυτοί, ούτε Πατρίδα έχουν, ούτε Γη δική τους να αισθάνονται.
‘Έλληνες, Ιταλοί, Ισπανοί, Άγγλοι, Πορτογάλοι, Ισλανδοί, Ιρλανδοί, Γερμανοί, Γάλλοι, κάθε Πατρίδα και κάθε λαός ο αυθεντικός λαός, όχι οι διεθνιστικά σκεπτόμενοι λογιστικά, έχουν τους ίδιους κοινούς εχθρούς.

Οι γενικεύσεις, οι απόλυτα ηθελημένες από τα ΜΜΕ, που φωτογραφίζουν το σύνολο των ανθρώπων ενός Έθνους, άλλους ως ξεπεσμένους ρέμπελους, άλλους ως στριφνούς και ψυχρούς και άλλοτε ως μισερούς, καταφέρνουν μόνο να συντηρούν στερεότυπα ψυχροπολεμικού χαρακτήρα, εξυπηρετώντας με κάθε επίγνωση τα ανεθνικά ΔΣ των τραπεζικών ιδρυμάτων.Δεν είναι κάθε ο κάθε Γερμανός ένας Σόιμπλε, ούτε η κάθε Γαλλίδα μία Λαγκάρντ, δεν θα παρέδιδαν στο λεπίδι τον Ρήγα Φεραίο ο κάθε Αυστριακός, και πάει λέγοντας.
  
Και φυσικά ούτε ο πρώην.. βιετναμέζος υπουργός των Γερμανών ήταν καν Γερμανός ο ίδιος, καθώς και ο Βαν Ρούμπει της Ε.Ε. δεν κατάγεται από πουθενά συγκεκριμένα. Μάλλον γεννήθηκε δίπλα σε μία τραπεζική θυρίδα.
Ένας τοποθετημένος οργανωτής της διάλυσης των ανεξάρτητων Εθνών.
Έτσι, η προσπάθεια της Ελλάδος να ξεφορτωθεί το τοξικό χρέος, αυτό για το οποίο δεν ευθύνεται, και η οποία προσπάθεια λαμβάνει χώρα, αποτελεί όντως μία Εθνική προσπάθεια, και θα έπρεπε ψύχραιμα να αναζητήσει τις απαραίτητες συμμαχίες σε όσους διατηρούν την ίση εθνική υπερηφάνεια για τις πατρίδες τους, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αν και είναι κακός χρόνος να θυμόμαστε τα παλαιότερα, καλό είναι μέσα στην απαιτούμενη αυτοκριτική μας, να θυμηθούμε ότι λίγα χρόνια πριν, όταν οι ταμπέλες «προσεχώς Βουλγάρες» κρέμονταν στην επαρχία με φανερή ανταπόκριση των ελληνοειδών, και όταν οι αδηφάγοι «Έλληνες» επιχειρηματίες έπεφταν σαν γύπες στη διαλυμένη πρώην Γιουγκοσλαβία, τότε λίγοι μόνον φώναξαν για την απαιτούμενη εθνική αλληλεγγύη που έπρεπε να επιδειχθεί προς τους φτωχούς και διαλυμένους γείτονές μας.

Και αλήθεια, σε αυτή τη συγκέντρωση υπέρ της κυβερνητικής προσπάθειας, πόσοι αγρότες με βίλες από τις επιδοτήσεις καλλιέργειας που έφαγαν, ναι, τις έφαγαν κανονικότατα το ξέρουν και οι πέτρες, πόσοι λοιπόν από δαύτους θα φανούν στη συγκέντρωση να βρίσουν τους κακούς άλλους?  
Αν οι Γερμανοί είναι όλοι Μέρκελ γιατί την ψηφίζουν επί πολλά χρόνια οι Γερμανοί πολίτες στη πλειοψηφία τους, τότε σκεφθείτε πόσο χειρότεροι θα έπρεπε να αισθανόμαστε εμείς που η πλειοψηφία μας είχε όλους αυτούς που μας έστησαν στην κρεατομηχανή των Τραπεζών. Αυτοί υπήρξαμε όλοι μας;
Ένας λογιστικός έλεγχος του χρέους, θα υπήρξε μίας πρώτης τάξεως αρχή για να δούμε ποιοι πρόδωσαν τα Έθνη τους, τον λαό τους και τελικά έστρεψαν τον έναν ενάντια στον άλλον.

Δεν είμαι λοιπόν ούτε ίδιος και ίσος με το κάθε ελληνοειδές της Λίστας Λαγκαρντ,
ούτε είναι τα Αδέλφια μου σε κάθε Ευρωπαϊκή χώρα ίδιοι ή ίσοι με τους Τραπεζο-εξουσιαστές τους.
Αισθάνομαι ίσος ανάμεσα σε όσους διατηρούμε την ποιότητα της αυθεντικής Ευρώπης, των ανεξάρτητων και ελεύθερων Εθνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: