Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ομιλίες από την βραδιά Τίμησης του Αυτοκράτορα Ιουλιανού


 

Οι τρεις ομιλίες με τη σειρά που πραγματοποιήθηκαν, κατά τη βραδιά Τίμησης του Εστεμμένου μας Ηγέτη, του Ιουλιανού, στον Ναό της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας το βράδυ του Σαββάτου στις 24 Ιουνίου, που διοργανώθηκε από το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών.
Η πρώτη ομιλία, πραγματοποιήθηκε από τον κ.κ Βλάση Ρασσιά, Γενικό Γραμματέα του ΥΣΕΕ,
 η δεύτερη από τον κ.κ. Ιωάννη Μπαχά από το ΥΣΕΕ Βορείου Ελλάδος, και η
τρίτη ομιλία, από τον Ευάγγελο Κιούση, ιδρυτή του Οίκου του Θύρσου και Μέλος της Σύναξης μας.
Ευχαριστούμε εκ μέρους του Οίκου μας το ΥΣΕΕ για τη φιλοξενία κατά τη βραδιά αυτή και για την ανάρτηση της ομιλίας του εκπροσώπου του Οίκου μας, στην ιστοσελίδα του.






2 σχόλια:

Ιεροφάντης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Θησέας Λύκος είπε...

Κάτι δεν κατάλαβες καλά, και λογικό όπως έχει ξεχυθεί η χολή και η σαπίλα τριγύρω.
Το ΥΣΕΕ δεν είναι πολιτικός φορέας, αλλά ο Επίσημος της Εθνικής μας Θρησκείας.
Ως εκ τούτου δεν ασκεί πολιτική παράταξης, δηλώνει πέρα και πάνω από κάθε νεωτεριστική ιδεολογία. Κάνε έναν κόπο και δες τη σελίδα του ως προς αυτό. Ο κάθε Εθνικός, ως Πολίτης, έχει και τις δικές του επιλογές, όπως και κάθε συλλογικότητα Εθνικών, σχετικά με τις πολιτικές επιλογές.
Ε, που σου μοιάζει τώρα περίεργο που κάποιοι είμαστε εντός του πλαισίου αναφορών της Γαλλικής Νέας Δεξιάς; Δεν μας "τραβάει" κάποιος το αυτί για τις προσωπικές μας επιλογές. Άλλοι δεν είναι, όμως, σε κάθε περίπτωση, για να μην αναπαράγεται και η κάθε βλακεία μέσω διαδικτύου, ποιος σου είπε ότι το ΥΣΕΕ είναι "φιλοσκοπιανοί"; Και πότε το ΥΣΕΕ αναγνώρισε "μειονότητα μακεδονική"; Δείξε μου και την ανακοίνωση του Φορέα αν δεν σου κάνει κόπο.Κανένας καμένος από τη βλακεία στο ΦΒ στο πάσαρε αυτό ως υπαρκτό; Το πιθανότερο. Αν είσαι στην Αθήνα, θα σου προτείνω, να μιλάς κατά πρόσωπο με όποιον έχεις απορία και να μην αποτελείς και εσύ έναν από τους πειθόμενους της κάθε προπαγάνδας. Ειδικά μάλιστα ανθρώπων που έχουν βεβαρυμένο ιστορικό ηλιθιότητας στις πλάτες τους, και ακόμη περισσότερο μηδενικό προσωπικό έργο ευθύνης, αλλά γνώμη για όλα και όλους .