Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ομιλία του Οίκου του Θύρσου στην αίθουσα του Υπάτου Συμβουλίου των Ελλήνων Εθνικών (Παρουσίαση Ομιλίας)

Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, φιλοξενήθηκε στην Αίθουσα του ΥΣΕΕ επί της Οδού Αριστοτέλους 36 στην Αθήνα, η ομιλία του Ευαγγέλου Κιούση εκ μέρους του Οίκου Ελλήνων Εθνικών "Θύρσος", με θέμα την Αντίσταση των Εθνικών στην Ευρώπη και την επιρροή της έως τις ημέρες μας. 

Με το πέρας της ομιλίας, Τελέστηκε από Μέλη της Σύναξης του Οίκου του Θύρσου, λιτή Ιεροπραξία προς Τιμήν Εθνικών Ηρώων και του Πατέρα του Βόρειου Πανθέου, Odin.

Η ομιλία που παρουσιάστηκε, αποτελεί μία συνοπτική αλλά ουσιαστική εργασία η οποία και χωρίζεται σε παραπάνω από 3 μέρη,σε σχέση με άγνωστα στο Ελληνικό Κοινό  γεγονότα,διαδρομές και στοιχεία, τα οποία επηρέασαν τόσο την Ευρωπαϊκή  όσο και κατ'επέκτασιν και την Ελληνική Ιστορία, και συνεχίζουν να το κάνουν αδιάκοπα εξελισσόμενα στο διηνεκές του χρόνου.

Στην παρουσίαση της 1ης Δεκεμβρίου, στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν τα γεγονότα  που αφορούσαν τους Σάξονες και τον Ηγέτη τους Widukind (Βιτουκίνδο). Έπονται οι σχετικές επόμενες εργασίες.

Την όλη παρουσίαση μαζί με σχετικό φωτογραφικό υλικό μπορείτε να διαβάσετε ολοκληρωμένο στον παρακάτω σύνδεσμο. Παρουσιάζεται ως μία αυτοτελής εργασία, (μέρος Α') σε μορφή μικρού βιβλίου 40 σελίδων, έκδοση υπό την αιγίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Εκδόσεων του Οίκου μας, του "Ιδεών Άντρον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: