Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

To διαφημιστικό της Ν.Δ. και οι εκλογές στο..Βυζάντιον..

Για όποιον  δεν βαριέται να βλέπει την αλά manager αυταρέσκεια του Πρόεδρου της Ν.Δ. που "ξεχειλίζει" "ηγεμονικότητα" και  "αισιοδοξία" για το μέλλον που έτσι και αλλιώς μας έφτιαξαν από κοινού οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις, μπορεί απλά να περιοριστεί στα πρώτα δευτερόλεπτα του διαφημιστικού, και να δει κατ' ουσίαν τον ιδεολογικό προσανατολισμό και τα πρότυπα της υπό σύγχυσην και αγωνιούσας  για εξουσία παράταξης.
Δεν γνωρίζω που ακριβώς ενώνεται ο  Πέτρος Σαββάτιος Ιουστινιανός με το "όραμα" της παράταξης του Μνημονίου, αλλά δεν θα ήθελα να το μάθω έτσι και αλλιώς.
Το μαύρου χιούμορ διαφημιστικό συνδέει με μεγάλη άνεση τη Μαρία Κάλας, τον Αριστοτέλη αλλά και τον Μικρό Κωνσταντίνο, ναι, αυτόν που ξέκανε όποιον βρήκε μπροστά του χάριν της εξουσιαστικής μανίας του αλλά στο τέλος "αγίασε".
Ίσως η Ν.Δ. στέλνει ένα διφορούμενο μήνυμα στους συγγενείς τύπου Καμμένου και ταυτόχρονα προεξοφλεί θέση "αγίας παρατάξεως".
Τέλος, Παύλος Μελάς και Βουλγαροκτόνος σε ένα κολάζ μοντέρνου δήθεν εθνικιστικής αισθητικής μήπως και αρπάξουν και κάποιον εναπομένοντα ψηφοφόρο, και φυσικά στο τέλος η εκκλησία της "αγιάΣοφιάς" για να πέσουμε από τη καρέκλα μας γονυπετείς υπό το νέο "Εν τούτο Νίκα " που υψώνει ο manager του Σαμαρά.

Ακόμη δεν καταλαβαίνω ο Ιουστινιανός που κολλάει..
Αν η δικαιοσύνη, οι πολιτικές τακτικές και ο.. ανθρωπισμός της γαλάζιας παράταξης είναι ίσος με του.. Σαββάτιου, τότε..

   

Δεν υπάρχουν σχόλια: