Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εαν σφυρίζουν (αδιάφορα), βλήματα θα είναι..




"Το σκαφος και αν θα βυθιστεί και αν θα βρεθεί στο πάτο,
ας πνίξουμε τον πλοίαρχο να σώσουμε το γάτο!"
Θ.Β.

Τότε..
«Έμφαση στη μείωση των δαπανών και την προώθηση των απαιτούμενων διαρθρωτικών αλλαγών θα δώσει η κυβέρνηση το επόμενο χρονικό διάστημα, αποκλείοντας νέα φορολογικά μέτρα και περικοπές εισοδημάτων.
Τις πληροφορίες περί νέων μέτρων για το 2010 και νέου Μνημονίου διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος»...

Τώρα:
Αυτά σου έλεγαν πριν 3 σχεδόν χρόνια, υπό την απειλή του ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα «δεν θα έχουμε, Παιδεία, ασφάλεια, φάρμακα και γενικώς σύστημα υγείας, δεν θα πάρει τις συντάξεις  ο παππούς και η γιαγιά, και το παιδί δεν θα έχει να φάει. Θα.. πτωχεύσουμε».

3 χρόνια σχεδόν μετά, δεν έχεις καν την προοπτική ενός ,μέλλοντος έστω, συστήματος παιδείας, ασφάλεια δεν έχεις ούτε όταν ονειρεύεσαι κάτω από το πάπλωμά σου, φάρμακα θα σε μπουκώσουν, με απόφαση της Βουλής παρακαλώ, 65% όσων παίρνεις γενόσημα αμφίβολης προελεύσεως και ποιότητας, ο δε παππούς και η γιαγιά όχι σύνταξη δεν θα πάρουν, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον και συμβολαιογράφο για να τολμήσουν να πεθάνουν..πιστοποιημένα..
Ο απίθανος κοπρόφλωρος γιεγές, ο  αιώνιος ΟΝΝΕΔιτης Σπηλιωτόπουλος, χαίρεται και αγαλλιάζει γιατί οι Έλληνες θα μάθουν να πουλάνε το σπίτι τους (…)και αλλάζουν έτσι τις συνήθειές τους  προσαρμοζόμενοι (εντός του πορνείου όπου θα διαμένουν από εδώ και εμπρός), ο δε σάρκινος τερατώδης όγκος που ονομάζει ο κόσμος «Πάγκαλος», βρίσκει «ώριμο» τον Σαμαρά( ωσάν τον πολιτευτή Μπάρκουλη/Μαντά?)

και γελοίο λόγο το να επικαλείται κάποιος τις ανθρώπινες ζωές απέναντι στους Ευρωπαίους τοκογλύφους.
Ο Κουβέλης διατυμπανίζει ότι δεν θα ψηφίσει  τα εργασιακά μέτρα, αλλά δεν έχει θέμα να πληρώσεις τα χρέη των τραπεζών και των υπολοίπων ληστών μέσω της διακορευτικής φορολόγησης σου.

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου.
Τότε έπεσαν σφαίρες και βλήματα.
Τώρα θα σε φάνε οι σφαίρες επιρροής των τοκογλύφων και το βλήμα θα είσαι εσύ που θα πλήξει για δεκαετίες τη χώρα, αν δεν πεις επιτέλους στους πλιατσικολόγους της Βουλής αυτό το «ΟΧΙ» που (υποτίθεται) θα Τιμήσεις.

Ή αυτοί με τα Μνημόνια, ή η Πατρίδα!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: