Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αντιπροσωπευτική Μνημονιακή Δημοκρατία- Το νέο μας Πολίτευμα./Έχουμε Πόλεμο Δούλε(?)


Δεν έχουν συνηθίσει να τους χλευάζουν, δεν έχουν συνηθίσει να ακούν "όχι".
Ένα μαζικό "όχι" σε άδικη φορολόγηση που δεν είναι ούτε ανταποδοτική ούτε ανάλογη των εισοδημάτων μας(ότι απέμεινε δηλαδή από αυτά), ένα μαζικό "όχι" στην υποταγή μας ως Έθνος.
Δεν μας φταίει κανείς αν τελικά σκύψουμε.
Τα πάντα όμως θα έχουν ένα Τίμημα, και αυτό οφείλει να το γνωρίσει κανείς και να επιλέξει αν μπορεί ή αν θέλει να το σηκώσει.
Όπως και να έχει, όσο θα ξεπουλάνε οι Έλληνες τη ψυχή τους στα υλικά αγαθά και στη σιχαμένη ΄'καλοπέραση" που μετέβαλε έναν άλλοτε περήφανο λαό σε νεόπλουτα στελέχη επιχειρήσεων και σε γλείφτες μικροαστούς που γελάνε με ηλίθια αστεία και φιλάνε κατουρημένες ποδιές για "θεσούλα"
σκοπεύοντας να ζήσουν τη "ζωούλα" τους, τόσο το Όραμα για Ελευθερία και αξιοπρέπεια θα εξαργυρώνεται σε lifestyle αυτοστραγγαλισμό.

Οι σημαίες μας, για να το πω συμβολικά, θα έπρεπε να είναι φτιαγμένες είτε από τα καλύτερα υφάσματά μας σε καιρό ειρήνης, είτε από τα ρούχα Νεκρών Αδελφών μας σε καιρό πολέμου.
Και τώρα έχουμε Πόλεμο..Αν το σημαιάκι σου είναι νάιλον και made in Turkey είσαι άξιος της μοίρας σου..



Μη ξεχνάτε ότι το χιούμορ είναι απείρως σκληρότερο και ισχυρότερο μέτρο αντίστασης στην αποκτηνωμένη πολιτικής των καπιταλιστών.

Σκληρό και καυστικό σατιρικό βίντεο με καρτούν... by AceVideos

Δεν υπάρχουν σχόλια: