Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012

Lord Weird Slough Feg, Ruthless Steel, Demolition Train, Wrathblade.Μία συναυλία για την Αθήνα που δεν θα ξεχαστεί εύκολα..


http://resoundthehorn.blogspot.gr/2012/09/lord-weird-slough-feg-ruthless-steel.html


Οι Lord Weird Slough Feg έπαιξαν ζωντανά στην Αθήνα, μαζί με τους καταπληκτικούς Ruthless Steel, τους γεμάτους ενέργεια και ζωή Demolition Train, και τους Έλληνες κυρίαρχους του doom/heavy, Wrathblade.
Από όλους εμάς που παρεβρεθήκαμε στη συναυλία αυτή το βράδυ της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, ένα μεγάλο Εύγε για όλα τα παιδιά από τα Ελληνικά σχήματα που πραγματικά,το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο και όλα μαζί ένας ογκόλιθος metal Μουσικής!
Όσο για τους Slough Feg..
Μακράν από τις καλύτερες εμφανίσεις Μουσικών στην Ελλάδα. Όποιος δεν τους είδε ζωντανά έχει ένα κομμάτι λιγότερο έμπνευσης μέσα του. Δεν χρειάζονται περισσότερα να πει κανείς για αυτή τη νύχτα..
Up the Hammers!
Θησέας Λύκος
     We ll meet again, in another world, in another place!

Wrathblade

Slough Feg

Slough Feg

Slough Feg
 

Για όσους σπεύσουν να αναρωτηθούν γιατί μία ανάρτηση για τη Μουσική στο παρόν ιστολόγιο, όταν τόσα προβλήματα ταλανίζουν αυτόν τον τόπο, δεν έχω παρά να τους υπενθυμίζω ότι το να απεμπολείς την Τέχνη από τη ζωή σου, είναι ένα από τα κύρια συστατικά που οδήγησε και συνεχίζει να οδηγεί αυτόν τον Πολιτισμό στην Παρακμή..
Η Metal μουσική, είχε έχει και προφανώς θα έχει πάντα μία κατεύθυνση  Παραδοσιακή, Ηρωική, Πολεμική, Ατόφια..
Ας αναρωτηθούν λοιπόν όσοι βυθίζονται στον καναπέ τους ενδεχομένως, τί παραπάνω μπορεί να τους προσφέρουν οι κάθε Ευαγγελάτοι και οι Πρετεντέρηδες για να παραμενουν ακόμη ακίνητοι και μιζεριασμένοι καθώς δεν ψαλιδίζεται πλέον ο μισθός τους μόνο, αλλά η ίδια τους η ύπαρξη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"

Περιοδικό "Ιδεών Άντρον"
Επίσημη έκδοση της Οργάνωσης "Θύρσος Έλληνες Εθνικοί"