Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Οι όψεις ενός τρικέφαλου τέρατος με μοναδική συνείδηση




Οι χριστιανοί ηγεμόνες και ηγετίσκοι, συνεχίζουν να προσκολλώνται παρασιτικά στην εκάστοτε εξουσία έως ότου να την ελέγξουν απόλυτα και μαζί με αυτήν τα ποίμνια τους ( και τις περιουσίες τους ). «Τα του Καίσαρος»  αποδίδουν ως «Καίσαρες» αυτοχριζόμενοι.

Οι ισλαμιστές, άγαρμπα και βιαστικά πλέον, στρώνουν το κακοφτιαγμένο χαλί της προσευχής τους στην Ευρώπη για να επιβάλλουν τη «σαρία» και το αιματοβαμμένο τους όνειρο, με χαρακτηριστική κακία και αποστροφή προς τους γηγενείς πληθυσμούς.

Οι εβραίοι συνεχίζουν να αισθάνονται οι περιούσιοι και οι ανώτεροι, μοιράζοντας βόμβες στα σύνορα τους αλλά και πολιτικές διαταγές όπου αλλού μπορούν εξαργυρώνοντας τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο  
(για πόσο ακόμη;)



 
Και οι τρεις διαχειρίζονται το φόβο. Φόβο του πώς θα ζήσεις, φόβο του αν θα ζήσεις, φόβο του αφού πεθάνεις.  Και οι τρεις κραδαίνουν όπλα φτιαγμένα από τρόμο και εξουσία.

Και οι τρείς απεχθάνονται τους Παγανιστές. Γιατί είναι οι μόνοι που τους ανέχτηκαν.
Και η ανοχή αυτή αν και αποτέλεσε τον τότε κύριο λόγο για την προσωρινή συντριβή μας, (ναι, προσωρινή, η ζωή δεν τελειώνει όποτε το αποφασίσουν οι μονόθεοι, ούτε η Ιστορία βιάζεται να ολοκληρώσει τους τόμους της), σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδιο για να αντέξουμε την απεριόριστη εκτόξευση μίσους από το τρικέφαλο τέρας.

Και οι τρεις νόες αντιμαχόμενοι μέσα στον ίδιο εγκέφαλο, είναι αποφασισμένοι να αιματοκυλίσουν όποτε χρειαστεί τον κόσμο για την «αγάπη του θεού»…τους.

Η Ευρώπη, αργά ή γρήγορα, θα ξαναβρεί το Φυσικό Μονοπάτι της.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: